Tvornica
Komunikacije

Proizvodimo uspješne priče

Vizija Tvornice komunikacije je pružiti najbolje rješenje svojim klijentima te povećati njihovu prepoznatljivost na tržištu. U radu s klijentima vodimo se visokim mjerilima profesionalnosti te jačamo učinkovitu komunikaciju s okruženjem.

Tvornica komunikacije surađuje s timom vanjskih suradnika i iskusnih stručnjaka kako bi kvalitetom ponuđene usluge odgovorila na različite potrebe klijenata.

Upoznaj me

Iza Tvornice komunikacije stoji Petra Begović, magistra komunikologije i povijesti, s višegodišnjim iskustvom rada u medijima. To iskustvo danas prenosi i studentima Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu gdje sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima o televizijskom novinarstvu i komuniciranju te metodama istraživanja masovne komunikacije. Za svoj dosadašnji znanstveni i stručni rad nagrađena je Svjetionikom Hrvatske mreže protiv siromaštva, Godišnjom nagradom za novinarske radove koji promiču zaštitu na radu, ali i Rektorovom nagradom za rad „Mediji – posrednik između zakonodavnih tijela i zainteresirane javnosti“ pod mentorstvom prof. dr. sc. Danijela Labaša.

Ulaskom u poduzetništvo i otvaranjem obrta želim ostvariti sve ono u što duboko vjerujem, a stane u nekoliko riječi Nelsona Mandele: Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.